Wessing Film & TV
Absalonsgade 13
DK - 5000 Odense C
Tel.: +45 6617 7717
Mob.: +45 2810 1444

Email:
   

 
 Tarahumara
Film >

UNG TIL UNG OM HASH!

UNG TIL UNG OM HASH!

Kr. 360,00
stk. 


UNG TIL UNG OM HASH
Fire 16-årige - kun én har selv røget - går på opdagelse med et hi8-kamera for at blive klogere på andre unges forhold til hash. I HASH-pakken fra Fyns Amt til folkeskoler og forældre på Fyn. Distribueres af DBC Media.“Har du hørt noget negativt eller positivt om hash i skolen?” -


- “Nej, i skolen hører vi kun det negative. Der må da være noget godt ved det, siden der er så mange, der ryger det. Så bliver man jo nødt til at prøve for at finde ud af det gode ved det!”


 


En replik mellem en af de 14-16 årige mere eller mindre erfarne hash rygere og programmets fire jævnaldrende med-tilrettelæggere, som også gør rede for deres eget udgangspunkt:


 


- “Vi synes, det er vigtigt, at det er unge på vores egen alder, der har lavet programmet, fordi det så bliver et anderledes program. Der er tre af os, der ikke har prøvet at ryge hash, og én, der har.”


- “Vi kunne tænke os at vide, hvorfor der er så mange, der ryger hash, hvad der ku’ være godt ved det, og hvad der er dårligt...”


 


Programmet bærer præg af en usædvanlig og eksperimenterende tilblivelsesproces i et nært samarbejde mellem fire unge, der ikke har lavet video før og filminstruktør Hans Wessing  - på unges præmisser.


Med det formål at skabe et program, som er et ægte og åbent debatprogram uden skjulte pædagogiske hensigter. Her siger de unge det, de ikke tør sige til deres forældre - om hash.


 


Tilrettelæggelse: Anne Faartoft, Lotte Andersen, Lotte Kjær Poulsen, Vibeke Egeskov og Hans Wessing.


Musik: Dizzy Mizz Lizzy.


Produceret for: Fyns Amts Forebyggelsesråd.Varighed: 25 min

 
New ship for DAL
Sundhed på Bhutanesisk
Et æble til Abdallah
GNH - The Bhutanese Way
105 søskende og 18 forældre
Odense Film Krønike
Kardinalerne - Danmarks ældste jazzorkester
Byen i bevægelse - En usædvanelig kulturfestival i Odense
Søren Lolk - En ildsjæl fra Tåsinge