Wessing Film & TV
Absalonsgade 13
DK - 5000 Odense C
Tel.: +45 6617 7717
Mob.: +45 2810 1444

Email:
   

 
 Tarahumara

 Bestilling
Du kan bestille film direkte fra vores online katalog. Det er enkelt og sikkert. Find den eller de film, du ønsker i kataloget og læg dem i "indkøbskurven". Herefter  trykker du på "kasse", hvorefter du bliver bedt om at udfylde detaljer vedrørende betalingen. 

Film kan også bestilles pr e-mail. Send bestillingen til hans@wessingfilm.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte Wessing Film & TV på tlf. 66177717.

Alle priser er inklusiv moms.

NB: Der gælder særlige priser for film som bestilles til udvidet anvendelse, f. eks. udlån på biblioteker og undervisningscentraler, til videresalg m.m.
Ring eller send e-mail for at få tilsendt en anvendelsesformular med priser til udfyldelse og signering. DBC's kategorier anvendes.

Der forbeholdes ret til at afvise en bestilling, der tages forbehold for fejl og mangler samt udgåede eller udsolgte film.


 Ordrebekræftelse
Alle ordre bekræftes automatisk med en e-mail. Du modtager ligeledes en mail, såfremt der skulle være problemer med levering (restordre/udsolgt)


 Betaling

   Når du handler i netbutikken kan du betale direkte på hjemmesiden med Dankort, Visa- og MasterCard. Det er både nemt, billigt og sikkert.

Ved betaling via postopkrævning eller efterkrav  pålægges gebyr: DKK. 35,00


 Rykkergebyr
Ved for sen indbetaling tillægges et gebyr på 1. rykker på 50,- DKK, på evt. 2. rykker tillægges yderligere 100,- DKK i gebyr. Varer i restordre bliver ikke faktureret førend disse kan afsendes.


 Kreditkort sikkerhed
Når der betales med kort, krypteres transaktionen med en 128 bit nøgle, som er standarden idag for at sikre optimal sikkerhed. Dette kan medføre problemer, hvis der bruges en ældre browser version. Der kræves som minimum: - Internet Explorer 5.01 - Netscape Navigator 4.77


 Levering
Fragt- og leveringsomkostninger er: DKK. 30,00 overalt i DK.

Levering: 3 dage. Længere leveringstid kan forekomme ved bestilling af særlige film. Vi sender en mail.


 Fortrydelsesret
Der ydes 14. dages returret på alle køb. Du skal selv betale returfragten. Varen skal ifølge loven "returneres i væsentlig samme stand som den modtages". Det vil normalt, på grund af varens karakter, sige i original, men ikke nødvendigvis ubrudt emballage. Det er dit ansvar, at varen returneres i god behold.

Med hensyn til DVD-medier, se venligst under returret.

Du vil højst 8 dage efter vor modtagelse af en fejlfri returvare, få udbetalt den fulde købspris excl. fragtomkostninger.

Husk:
1) Vedlæg kopi af fakturaen i returpakken,
2) Angiv årsagen til returneringen og
3) Angiv hvilken bankkonto beløbet skal krediteres.

For at identificere dit køb SKAL vi bruge faktura nummer.

Hvis du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bankkonto.

 Reklamation
Der gælder en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamationen betragtes normalt at være rettidig, hvis man reklamerer inden
2 måneder.

DVD-medier, der er meget sarte, kan give problemer ved afspilning, hvis der er ridser og støv. Pas derfor meget på, og lad ikke DVD-skiven ligge frit ude, men læg den straks tilbage i kassetten. Kontroller venligst straks efter modtagelsen, at DVD-skiven er uden ridser. Enhver skive kontrolleres herfra inden afsendelse, og vi sikrer os, at den kan afspilles. Enkelte afspillere, især ældre anlæg, kan eventuelt give problemer på grund af fabrikanternes mange underformater. Vi ombytter ikke DVD'er, der er blevet ridset. 

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt skal det, sammen med den originale faktura, indsendes til os på vores adresse:

Wessing Film & TV
Absalonsgade 13
DK-5000 Odense C

SE: 85662619
Bank: 0996-9015765396

  

 

 

 
New ship for DAL
Sundhed på Bhutanesisk
Et æble til Abdallah
GNH - The Bhutanese Way
105 søskende og 18 forældre
Odense Film Krønike
Kardinalerne - Danmarks ældste jazzorkester
Byen i bevægelse - En usædvanelig kulturfestival i Odense
Søren Lolk - En ildsjæl fra Tåsinge